Poetsen bij bedrijven

  Je bent op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor het onderhoud van je kantoren? S & V Cleaning heeft veel expertise in poetsen bij bedrijven. Wij zijn een poetsbureau uit Olen en onze medewerkers zijn vlot inzetbaar bij bedrijven in de ruime regio van de Antwerpse Kempen.

  Netheid rendeert, ook bij jouw bedrijf

  Een propere bedrijfsvloer is essentieel voor jouw bedrijf. Het garandeert niet alleen de nodige hygiëne, het is een afspiegeling van hoe jij je als bedrijf opstelt. Onnodig te zeggen dat een klant die bij jou over de vloer komt een heel andere indruk krijgt wanneer de ruimte ordelijk en proper is dan wanneer die rommelig en vuil overkomt.

  Daarnaast is het voor je medewerkers veel aangenamer werken in een rein kantoor. Dat komt de motivatie en uiteindelijk ook het bedrijfsresultaat ten goede. Maar je hebt als manager of bedrijfsleider niet de tijd om zelf te gaan poetsen.

  S & V Cleaning
  Gelukkig is er dan S & V Cleaning, een bedrijf dat zich specialiseert in poetshulp aan huis én in poetsen bij bedrijven. Zo kan jij je concentreren op je core business en hoef je je geen zorgen te maken over de netheid van je kantoorgebouw. Dat laat je met een gerust hart aan ons over.

  Poetsen bij bedrijven

  De medewerkers van S & V Cleaning zijn streng geselecteerd, gemotiveerd en goed opgeleid. Ze denken mee over de services die voor jouw bedrijf nuttig en noodzakelijk zijn
  Want wanneer een bureel of meeting ruimte enkele dagen niet wordt gebruikt hoeft het misschien niet zo intensief te worden gepoetst. Die tijd kunnen onze poetshulpen investeren in andere ruimtes of andere klussen.

  Dat is de flexibiliteit die S & V Cleaning biedt wanneer we poetsen bij bedrijven
  Iedere ruimte vraagt een andere aanpak en ook de momenten waarop we bij jou langskomen passen we graag aan in functie van jouw behoeften.
  Zo kan je bij ons uiteraard terecht voor de reguliere schoonmaak op dagelijkse basis, maar ook wanneer er bepaalde ruimtes extra moeten worden gereinigd reken je best op ons. Op die manier leveren we voor jouw bedrijf nét dat tikkeltje meer. Het is onze service en jouw comfort.

  Wil je meer weten over onze diensten voor poetsen bij bedrijven? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek en zorgen steeds voor een aanbod op maat. Dankzij de service en de expertise van S & V Cleaning blijft jouw bedrijf schitteren, de hele dag door. 


  S&V Cleaning

  Gladiolenstraat 1
  2250 Olen

  Voorwaarden

  BVBA S & V Cleaning
  BE 0806.343.677
  • 2020 S & V Cleaning BVBA