Poetshulp Geel nodig?

  Huishoudhulp met dienstencheques in Geel nodig? S & V Cleaning zorgt voor jou voor de beste poetshulp Geel. Reken gerust op onze ruime ervaring in en rond Geel voor het leveren van diensten aan huis en op kantoor. 

  Een poetshulp Geel

  Woon jij ook graag in een huis dat er steeds proper en net bijligt en steek je je energie liever in andere bezigheden dan in de wekelijkse kuis? Dan neemt een poetshulp Geel van S & V Cleaning die taken graag van je over. 

  Onze huishoudhulpen in Geel nemen de belangrijkste poetstaken voor zich:

  • Stofzuigen en dweilen van de vloeren
  • Stof afnemen
  • Toilet, badkamer en keuken poetsen
  • Ramen wassen

  Maar dat is niet alles. Wanneer het binnen de overeengekomen werktijd en opdracht past dan doen we ook graag andere poetstaken voor je. Moet de badkamer eens goed onder handen worden genomen of wil je de ramen een keertje extra binnen en buiten wassen, je kan dergelijke taken steeds met jouw poetshulp afspreken. 

  Al onze medewerkers bij poetshulp Geel zijn streng geselecteerd en goed opgeleid. Zo zijn we er zeker van dat we jou de beste service kunnen bieden. 

  Waarom S & V Cleaning in Geel?

  S & V Cleaning is een poetsbedrijf vlakbij Geel en wij kennen de regio dus heel erg goed. Daarom ook dat onze poetshulpen zich vlotjes in de omgeving verplaatsen en snel en flexibel op jouw vragen kunnen inspelen. Komt de afspraak je niet goed uit en laat je je poetshulp Geel liever eens op een ander moment komen? Of heb je behoefte aan onze poetsdiensten voor een andere opdracht? Geen probleem bij S & V Cleaning.

  Wij werken met het systeem van dienstencheques waardoor onze poetshulp Geel heel voordelig is voor jou. Door het wettelijke belastingvoordeel betaal je slechts 6,30 EUR per uur voor de eerste 155 aangekochte dienstencheques per jaar. 

  Wij hechten er veel belang aan dat al onze medewerkers met een correct contract werken en goed verzekerd zijn voor hun professionele activiteiten die ze voor jou uitvoeren. Jouw poetshulp Geel is dus helemaal legaal aan het werk en krijgt alle training en begeleiding om de taken goed uit te voeren. 

  Ook jouw bedrijf kan trouwens bij SV Cleaning terecht, want wij leveren diensten aan bedrijven in en rond Geel. 

  Voor alle informatie over onze poetshulp Geel neem je vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. 


  S&V Cleaning

  Gladiolenstraat 1
  2250 Olen

  Voorwaarden

  BVBA S & V Cleaning
  BE 0806.343.677
  • 2020 S & V Cleaning BVBA