Poetshulp Herentals nodig?

  Je wil een huishoudhulp met dienstencheques in Herentals? Dan is S & V Cleaning jouw partner voor een poetshulp Herentals. Als poetsbedrijf hebben wij ruime ervaring in het leveren van diensten aan huis en op kantoor in en rond Herentals.

  Een poetshulp Herentals

  Iedereen woont graag in een proper huis. Maar in de wekelijkse poetsbeurt steken we zelf niet zo graag te veel energie waardoor we meer tijd hebben voor ons gezin, onze hobby of het werk. Een poetshulp Herentals van S & V Cleaning is de dan ideale oplossing want wij nemen die taken graag van je over. 

  Je kan op onze huishoudhulpen in Herentals rekenen voor de belangrijkste poetstaken:

  • Stofzuigen en dweilen van de vloeren
  • Stof afnemen
  • Toilet, badkamer en keuken poetsen
  • Ramen wassen

  En als het binnen de overeengekomen werktijd past dan voeren we ook graag andere taken voor je uit die misschien buiten de wekelijkse of tweewekelijkse poetsbeurt vallen. Zo kunnen we in de zomer het terras eens extra onder handen nemen of heb je liever dat we je keuken terug helemaal proper zetten. Je kan zulke taken steeds afspreken met jouw poetshulp. 

  Want wij zorgen ervoor dat iedereen die jou komt werken als poetshulp Herentals streng geselecteerd en goed opgeleid is om je de beste service te bieden. 

  Waarom S & V Cleaning in Herentals?

  Omdat wij een poetsbedrijf vlakbij Herentals zijn kennen wij de regio natuurlijk op ons duimpje. Onze poetshulpen verplaatsen zich heel vlot in de omgeving en we kunnen dus snel en flexibel op jouw vragen inspelen. Ben je niet thuis en laat je je poetshulp Herentals graag eens op een ander moment komen? Of heb je behoefte aan onze diensten voor een andere poetsopdracht? Bij S & V Cleaning is dat geen probleem.

  S & V Cleaning werkt met het systeem van dienstencheques. Daarom is onze poetshulp Herentals heel voordelig want met het belastingvoordeel betaal je slechts 6,30 EUR per uur voor de eerste 155 aangekochte dienstencheques per jaar. 

  Op die manier werken onze medewerkers allemaal met een correct contract en zijn ze verzekerd voor hun professionele activiteiten die ze bij jou thuis uitvoeren. Zo weet jij dat je poetshulp Herentals helemaal legaal aan het werk is en alle training en begeleiding krijgt om de taken optimaal uit te voeren. 

  Maar ook wanneer je een bedrijf hebt kan je bij S & V Cleaning terecht, want wij leveren diensten aan bedrijven in en rond Herentals. 

  Op zoek naar meer informatie over onze poetshulp Herentals? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.