Poetshulp Westerlo nodig?

  Wanneer je huishoudhulp met dienstencheques in Westerlo zoekt dan is S & V  Cleaning jouw partner voor de beste poetshulp Westerlo. Onze ruime ervaring in en rond Westerlo voor het leveren van diensten aan huis en op kantoor stellen we graag ter beschikking. 

  Een poetshulp Westerlo

  Jouw huis in Westerlo heb je er graag proper bij. Maar je eigen energie steek je liever in andere bezigheden dan in het wekelijkse poetscorvee. Een gedreven poetshulp Westerlo van S & V  Cleaning neemt die taken graag van je over. 

  Onze poetshulpen in en rond Westerlo nemen de belangrijkste opdrachten voor zich:

  • Stofzuigen en dweilen van de vloeren
  • Stof afnemen
  • Toilet, badkamer en keuken poetsen
  • Ramen wassen

  Daarnaast kunnen ze - zolang het binnen de overeengekomen werktijd en opdracht past – ook andere poetstaken voor je doen. Een extra grondige poetsbeurt geven aan je badkamer of tegen de zomer het terras eens helemaal schrobben, je kan met jouw poetshulp afspreken wanneer je die extra service wenst. 

  Omdat we al onze medewerkers bij poetshulp Westerlo streng selecteren en goed opleiden zijn we er zeker van dat we jou de beste service bieden. 

  Waarom S & V Cleaning in Westerlo?

  S & V Cleaning is een gevestigde waarde als poetsdienst in de ruime omgeving van Westerlo. Wij kennen de regio erg goed waardoor onze poetshulpen zich vlotjes verplaatsen en snel op jouw vragen kunnen inspelen. Kan de afspraak even niet doorgaan en laat je je poetshulp Westerlo liever een keer op een ander moment komen? Zoek je een (extra) poetshulp voor een andere opdracht? Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met S & V Cleaning.

  Onze poetsdiensten werken met dienstencheques waardoor poetshulp Westerlo voor de gebruiker heel voordelig is. Je hebt een wettelijk belastingvoordeel waardoor je slechts 6,30 EUR per uur betaalt voor de eerste 155 aangekochte dienstencheques per jaar en per persoon. 

  Wij vinden het vanzelfsprekend dat al onze medewerkers met een correct contract werken en goed verzekerd zijn voor hun professionele activiteiten. Jouw poetshulp Westerlo krijgt bovendien alle nodige training en begeleiding om de taken goed uit te voeren. 

  Zelfs met jouw bedrijf kan je bij S & V Cleaning terecht, want wij onderhouden ook bedrijven en kantoren in en rond Westerlo. 

  Voor alle informatie over onze poetshulp Westerlo neem je zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek.   S&V Cleaning

  Gladiolenstraat 1
  2250 Olen

  Voorwaarden

  BVBA S & V Cleaning
  BE 0806.343.677
  • 2020 S & V Cleaning BVBA