Poetshulp Olen nodig?

  Zoek je een huishoudhulp met dienstencheques in Olen? Voor een poetshulp Olen ben je bij S & V Cleaning aan het juiste adres. Wij zijn een poetsbedrijf met een ruime ervaring in diensten aan huis en op kantoor in en rond Olen. 

  Onze poetshulp Olen

  Het is natuurlijk fijn om in een proper huis te wonen. Maar we steken niet zo graag zelf al te veel energie in het poetsen van onze woning. We maken liever tijd vrij voor gezin, hobby of werk en dat is goed te begrijpen. Dan is een poetshulp Olen van S & V Cleaning de ideale oplossing. 

  Onze huishoudhulpen komen graag bij je langs in Olen om de belangrijkste poetstaken van je over te nemen:

  • Stofzuigen en dweilen van de vloeren
  • Stof afnemen
  • Toilet, badkamer en keuken poetsen
  • Ramen wassen

  Als het nodig is en het past binnen de afgesproken werktijd dan kunnen we ook andere taken uitvoeren die misschien niet wekelijks of elke twee weken moeten gebeuren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld aan het terras schrobben, de keuken een extra beurt geven en noem zo maar op. 

  Iedereen die bij ons aan de slag gaat als poetshulp Olen is streng geselecteerd en is goed opgeleid om jou de beste service te kunnen bieden. 

  Waarom S & V Cleaning in Olen?

  Als poetsbedrijf uit Olen kennen wij de regio natuurlijk door en door. Onze poetshulpen kunnen zich vlot verplaatsten in en rond Olen waardoor we snel en flexibel op jouw vragen inspelen. Heb je eens een poetshulp Olen nodig op een ander moment, ben je met vakantie en laat je je huishoudhulp die week liever niet komen? Bij S &V Cleaning is dat geen probleem.

  Omdat wij met het systeem van dienstencheques werken is onze poetshulp Olen ook helemaal niet duur. Dankzij het belastingvoordeel betaal je slechts 6,30 EUR per uur voor de eerste 155 aangekochte dienstencheques per jaar. 

  Bovendien werken onze medewerkers op deze manier met een correct contract en zijn ze verzekerd voor de professionele activiteiten die ze uitvoeren. Op die manier heb jij de zekerheid dat je  poetshulp Olen helemaal legaal aan het werk is en voldoende training en begeleiding krijgt om de taken zo goed mogelijk uit te voeren. 

  Heb je een bedrijf? Ook dan kan je bij S & V Cleaning terecht, want wij leveren ook diensten aan bedrijven in en rond Olen. 

  Meer weten over onze poetshulp Olen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. 


  S&V Cleaning

  Gladiolenstraat 1
  2250 Olen

  Voorwaarden

  BVBA S & V Cleaning
  BE 0806.343.677
  • 2020 S & V Cleaning BVBA