Poetshulp met dienstencheques nodig?

  Je bent op zoek naar een poetshulp met dienstencheques voor bij je thuis? Dan heeft S & V Cleaning de oplossing voor jou! Wij bieden poetsdiensten aan met gemotiveerde, goed opgeleide en kwalitatieve medewerkers. Het resultaat: een kraaknet huis om heerlijk in thuis te komen.

  Onze diensten

  Je mag veel van onze poetshulpen verwachten! Vloeren dweilen, ramen poetsen, badkamer en toilet kuisen,… Tal van werkjes waar je zelf liever niet te veel tijd insteekt terwijl je toch erg gesteld bent op netheid.

  Natuurlijk bespreken we graag vooraf wat je wel of niet aan onze medewerkers kan vragen. Zo kunnen we geen gevaarlijke taken uitvoeren of ladders beklimmen van meer dan 3 treden hoog. Onze poetshulpen zijn er voor het reguliere huishoudelijke reinigingswerk. Auto’s wassen behoort bijvoorbeeld niet tot hun taak.

  Maar in samenspraak met de poetshulp met dienstencheques kunnen er wel wat extra opdrachten worden gedaan die niet tot de wekelijkse poetsbeurt behoren. Heeft het terras een extra beurt nodig? Moet de keuken een keer goed onder handen worden genomen? Zolang de opdracht past binnen de toegestane taken en binnen de afgesproken werktijden verzorgen we die extra service graag voor jou!

   

  hydro news picture
  Kiezen voor een poetshulp met dienstencheques is niet alleen kiezen voor comfort en gebruiksgemak, dankzij te belastingvermindering van 2,70 EUR per cheque van 9 EUR kost een uur poetshulp thuis je slechts 6,30 EUR voor de eerste 155 aangekochte cheques per persoon.

  Tegelijk kan je erop rekenen dat onze poetshulpen een correct loon ontvangen, zoals het in deze sector hoort. Dankzij het systeem van de dienstencheques zijn ze aan het werk met een transparant contract, volledig verzekerd en wordt illegaal werk meteen vermeden. Daardoor werken wij met tevreden medewerkers wat uiteraard enkel tot tevreden klanten leidt.

  Wij zijn een poetsbureau met ruime ervaring en met een groot aantal poetshulpen. Daardoor kunnen onze medewerkers flexibel worden ingezet.
  Wens je een keertje geen dienst – bijvoorbeeld tijdens je vakantie – of heb je graag eens een poetshulp op een ander moment dan je gebruikelijke afspraak, wij bekijken hoe we jouw vraag zo goed als mogelijk kunnen invullen.

  Ben je op zoek naar de beste poetshulp met dienstencheques voor bij je thuis? Wil je wat meer comfort in je leven zonder grote kosten en toch steeds een net huis? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!


  S&V Cleaning

  Gladiolenstraat 1
  2250 Olen

  Voorwaarden

  BVBA S & V Cleaning
  BE 0806.343.677
  • 2020 S & V Cleaning BVBA